Интериорните врати Gradde Част 1

Gradde е компания за производство на висококачествени интериорни врати.

Те се отличават с високо качество и се произвеждат по специална технология. Заложените материали за производство са с екологичен произход, който щади природата.

Gradde предлагат голямо разнообразие от модели и комбинация от цветове, както и пълнеж на крилото на вратата, дръжки и стъкла.

Конструкция на врати Граде

Характерно в конструкцията на Gradde е фалцовото крило с пълнеж от пчелна пита, по-олекотен и бюджетен вариант. Клиентите на марката може да изберат и по-висок клас пълнеж, който има по-високо ниво на звукоизолация. Gradde имат и монолитен вариант на крило, в което се изпълняват само определени модели. Той е най-висококачествения вариант, който марката предлага. Монолитното крило няма въздух в себе си и наподобява врата от масивна дървесина.

Крилото е затворено от HDF плоскости, заоблени с иновативен Edge профил. Той придава елегантност на интериорната врата. Те се изработват по иновативна технология, което позволява обличане на крилото изцяло. Покритието Graddex няма видимо прекъсване. Tози метод позволява по-голяма устойчивост на покритието срещу износване и надраскване във времето на експлоатация в сравнение със стандартния метод за фурнироване.

Gradde Schwerin Sibirien 1

Покрития Граде

Gradde предлагат и два варианта за покритие Graddex Klasse A и Graddex Klasse A++, което зависи от цвета на избраната от вас врата. Светлата гама на марката влизат в клас А, а тъмната в клас А++, който има водоустойчиво покритие.

Конструкцията на вратите им, независимо от избрания от вас пълнеж, включва каса, первази, крило и цялостен обков от висококачествено подбрани детайли. Моделите на Gradde се предлагат, както в комбинации със стъкло, така и в плътни варианти. При моделите с перфорирано ПДЧ и пълнже от пчелна пита, стъклото се поставя на стъклодържач, като то може да бъде сменяемо във времето. При монолитния вариант тези стъклодържач липсват , заради по-устойчиво изградения скелет на вратата.

В следващата част може да научите за конструкцията на касите на Gradde отделните елементи от обкова.