Интериорна врата Gradde Reichsburg, цвят Сибирска Лиственица

Интериорните врати Gradde Част 1

Gradde е компания за производство на висококачествени интериорни врати.

Те се отличават с високо качество и се произвеждат по специална технология. Заложените материали за производство са с екологичен произход, който щади природата.

Gradde предлагат голямо разнообразие от модели и комбинация от цветове, както и пълнеж на крилото на вратата, дръжки и стъкла.

Прочетете още

Бяла интериорна врата

Интериорните врати през 2018 – хармонично съчетание на стил и практичност

Нови възможности за отваряне на врати

В допълнение към традиционните начини за отваряне на врати (с плъзгащ механизъм и панти), други варианти, които имат някои предимства стават много популярни. Нова система движи крилото по протежението на стената. При еднокрилите модели, платното се сгъва, а при двукрилите – платната се движат в различни посоки. Такава система би била идеална възможност за малки стаи с тесни интериорни врати, при които традиционната опция за отваряне би била неудобна.

Прочетете още

Апартамент с интериорна врата Стандарт 048

Ползите от съвременните интериорни врати

Интериорните врати са важна част от вашия интериор и може да направят драматични промени в начина, по който изглежда дома ви. Въпреки, че хората понякога пренебрегват тази тяхна функция, вътрешните врати могат да променят изцяло начина, по който една стая изглежда.

Прочетете още